Kommunikation

SMS är en prioriterad kanal vilket gör det oslagbart att få tag i rätt personer snabbt. Det är dock inte bara själva inbokningen som ska kommuniceras. Läs mer om funktioner inom kommunikation som effektiviserar administrationen här.

Skicka bokningsförfrågan via SMS

Med funktionen SMS-förfrågan (även kallad SMS-bokning) blir det möjligt att ta emot bokningar och bekräftelser direkt in till det egna systemet.

Om utskick görs om specifika pass bokas den medarbetare som först svarar Ja in på passet. När passet är fullt får övriga medarbetare information om att passet är tillsatt.

Notifiering vid bokning eller avbokning

Notifieringar via SMS eller E-post kan skickas till inbokad medarbetare, ansvarig på avdelningen eller ägare av passet. En notifiering kan triggas av skapande av pass,  inbokning, avbokning  eller ändring av passinformation.

SMS-Påminnelser

Medarbetaren kan få påminnelser dagen innan pass. Arbetsledaren kan också sortera fram de medarbetare som varit inbokade den senaste månaden och som glömt att tidrapportera och via SMS eller E-post påminna alla dessa om avsaknaden av tidrapporter.

Mallar för SMS och E-post

Det finns färdiga formulär för E-post och SMS som gör det snabbt att få ut meddelanden. Mallen för bokningsförfrågan kan till exempel innehålla specifik data om passet så som adress, tidpunkt och passnotering.

Visa schema i egna kalendern

Du kan prenumera på ditt schema via iCalendar till din egen kalender. Bokningar och ändringar i schemat uppdateras automatiskt.

iCalendar fungerar även för en hel avdelning eller enhet, dvs en prenumeration kan sättas upp för alla pass som läggs upp på en viss enhet.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo