Uppdatering maj 2019

21 maj 2019

Kunna se passdetaljer utan att öppna passet

En efterlängtad funktion är att se mer om varje pass direkt i schemat utan att behöva öppna upp passet. Genom att höger klicka på passet öppnas ett detaljkort som visar mer information. Vill du sedan gå in på passet klickar du på pennan längst upp till höger.

#10461 – Ingen konfigurering krävs


Tjänstepass visas bara som en rad

Om systemet har tjänstepass kommer dessa nu att visas som en rad hög. Det här behövs för att spara plats då man tittar på tjänstepass från ett enhetsperspektiv.

#10295 – Ingen konfigurering krävs


Kommentar på tillgänglighet nu synlig i blocket för tillgängligheter

När du öppnar upp en användare och dess tillgängligheter syns nu kommentarerna direkt i listan om sådana finns.

#10286 – Kan krävas konfiguering, prata med din kontaktperson hos oss.


Meddelanden kan öppnas i ny flik

Via menyn ”meddelanden” är det nu möjligt att gå in på ett meddelanden med hjälp av Ctrl + Musklick (Cmd + musklick på Mac). Meddelandet öppnas då i en ny flik i din webbläsare.

#10274 – Ingen konfigurering krävs


Möjligt att styra vilka enheter som ska få notifieringar

Det är nu möjligt att i förväg ange vilka enheter som ska få automatiska notifieringar vid skapande av pass, ändring av passegenskap, bokning eller avbokning.

#10462 – Konfigurering krävs


Förbättrad funktion för att skapa tillgänglighet

Nu är det lättare för medarbetaren att lägga sin egen tillgänglighet. Upprepa-blocket är uppflyttat till direkt under datumintervallet. En röd varningsruta är också tillagd för att påvisa att upprepa funktionen inte är använd utan personen har lagt sig tillgänglig hela intervallet från startdatumet kl 00:00 till slutdatumet kl 00:00 i exemplet. Medarbetaren kommer även varnas om den sätter klockslag på ett långt intervall, för att denne inte ska missledas att tro att den tex är tillgänglig 08:00 till 17:00 varje dag.

#10391 – Ingen konfigurering krävs


Förbättrad skroll

Bokningsläget har nu fått en förbättrad skroll så att det ska bli lättare att dra och släppa pass på rätt person som ska bokas.

#10408- Ingen konfigurering krävs

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo