Välkommen till SwedeTime!

10 dec 2019

Vi är glada att få presentera vår nya kollega Frida Lundberg! Frida har en kandidatexamen i Digital Medieproduktion i Umeå och kommer närmast från modellagenturen Select Model där hon arbetat som Art Manager. På SwedeTime kommer Frida ta rollen som kundansvarig/kundsupport och förstärker vårt team med glädje, engagemang och ett starkt driv!

Välkommen till SwedeTime, Frida!

 

Vilka erfarenheter har du som du tror passar på SwedeTime?

Framförallt att jag har arbetat mycket med människor och kundbemötande. Tycker mötet med kunder är otroligt roligt och jag brinner för att hjälpa alla på absolut bästa sätt!

Vad är din roll på SwedeTime?

I dagsläget är jag ansvarig för First Line Support och försäljning. Arbetar även med testning, marknadsföring och visningar av systemet. I framtiden hoppas jag även kunna ta stor del av de mer tekniska bitarna.

Vad ser du fram emot på SwedeTime?

Jag ser fram emot att möta nya kunder och bygga relationer. Lära mig mer om det tekniska samt vara med och ständigt utveckla och förbättra SwedeTimes system för schemaläggning och bemanning.

Finns det några utmaningar?

Just nu känns den tekniska biten som den största utmaningen. Men jag lär mig något nytt och blir klokare för varje dag så det är väldigt spännande!

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo