SwedeTime Cup 2020 ställs in

14 okt 2020

SwedeTime Cup ställs in

I år skulle tredje upplagan av SwedeTime Cup spelats i Uppsala. I sedvanlig ordning under skolornas höstlov. I ett utlåtande från arrangören Per Appelgren konstateras det att SwedeTime Cup inte blir av i år.

Tyvärr har vi valt att ställa in SwedeTime Cup i år på grund av Corona. Det känns riktigt tråkigt för det har varit en uppskattad dag på höstlovet och i år, som skulle blivit vårt tredje år, såg vi fram emot att göra en ännu bättre cup med flera lag och bättre arrangemang. Med det ansvar det skulle innebära och de restriktioner som finns så kände vi att det är för osäkert för att våga genomföra cupen. Tråkigt som sagt men som läget är så känns det som rätt beslut. Vi får ta en paus ett år och hoppas på att vi kan komma igen nästa år.
Vi får så länge glädja oss att seriespelet verkar komma igång och vara noga med de instruktioner som finns. Till exempel att inga spelar om de har några symptom, att träna så mycket som möjligt utomhus, att undvika att samlas i grupper och att hålla god hygien och använda mycket handsprit. Om alla följer de råd som finns så hoppas vi att vi kan få till en del spel i höst och får vara glada över det även om det inte blir en vanlig säsong.
Per, tränare Sirius F08 och sponsorrepresentant för SwedeTime

 

Läs mer om SwedeTime Cup:

SwedeTime Cups officiella webbsida
SwedeTime Cup 2019 – Turnering med kompisanda
SwedeTime Cup 2018 – Full fart på SwedeTime Cup

 

För mer information, kontakta:

Frida Lundberg
+46 730 73 88 85
frida.lundberg@swedetime.com

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo