Stor efterfrågan på digitala schemasystem

19 mar 2020

bemanning_vårdpersonal

I det läge som vi har idag finns ett stort behov av våra tjänster och system inom vården. Det finns inte tid för långdragna införanden av projekt, kravet är igångsättning på mindre än en vecka. Tack vare att vi erbjuder en molntjänst och vår erfarenhet av att jobba med privata och offentliga vårdgivare, lyckas vi matcha kundernas krav. Vi är redo att snabbt stå till tjänst för alla typer av behov inom schemaläggning och bemanning!

Här nedan svarar vi på fyra vanliga frågor som vi fått under den senaste veckan.

 

Om man beställer ert schemaläggningssystem SwedeTime Go, hur går det till rent praktiskt?

Vi börjar med en timmes webbutbildning där vi går igenom vilka funktioner som finns och vilka behov ni har. Därefter konfigurerar vi systemet för att matcha behoven. Sedan är det bara att börja schemalägga.

 

Hur vet vi om det är rätt system för oss?

SwedeTime Go är ett beprövat schemaläggningssystem som har utvecklats i nära samarbete med kunderna. Alla nya kunder erbjuds en testperiod på 2 månader där systemet kan provas och utvärderas. En projektledare från oss finns med som stöd under hela perioden för att svara på frågor och hjälpa till att komma igång.

 

Hur lång är implementationstiden?

På en vecka kan ni vara igång.

 

Hur får användarna utbildning i systemet?

Administratörer erbjuds en webbutbildning på 2 timmar. Övriga användare får tillgång till ett bibliotek av instruktionsfilmer (ca 2 min långa) där SwedeTimes olika funktioner beskrivs. Ytterligare utbildningspaket kan köpas till, men tack vare ett enkelt gränssnitt räcker oftast detta.

 

Läs mer om integrationer här eller gå direkt till vår prismatris.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo