Stockholmsmässan bemannar i SwedeTime

13 mar 2017

Stockholmsmässan väljer Proffice för sin bemanning

Därmed väljer de också att bemanna via SwedeTime eftersom Proffice har använt SwedeTime för sin korttidsbemanning sedan länge.

”– Det var flera faktorer som gjorde att valet föll på Proffice. Centralt för oss är att de delar vår personalsyn och är en omtänksam och seriös arbetsgivare. De har också genomarbetade processer och bra systemstöd, både för rekrytering av nya medarbetare och för våra beställningar som kund. Det sistnämnda är viktigt eftersom det handlar om stora mängder personal, varierande behov vid olika typer av event, och många olika event under ett år, säger Stockholmsmässans vd Patric Sjöberg.”

Både SwedeTime Work och SwedeTime Go kommer att användas. Beställarna kommer att använda Go för att få en överblick över vilka pass som är beställda, samt det aktuella bokningsläget på dessa. De kommer även se vilka konsulter som börjat för dagen och vilka som ännu inte har checkat in.

Konsulterna kommer använda Go för att checka in och ut samt att se sina aktuella bokningar och lägga sin tillgänglighet. De kommer dessutom boka in sig själva via Go när de på Proffice Produktionsplanering har släppt passen.

SwedeTime Work kommer att användas för att följa upp eventuella avvikelser från ordinarie schema, samt att ta ut rapporter och skicka underlag till lön och fakturering. SMS-förfrågningar kommer att ske för de pass som inte tas direkt av någon konsult vid passläppen. Läs hela artikeln om affären mellan Stockholmsmässan och Proffice här.

 

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo