Din bransch

Skräddarsy efter unika behov

Lagerpersonal, call centers, mäklare, kursledare, vikarier, tolkar, ledsagare, vårdpersonal, rådgivare och många använder SwedeTime för sin schemaläggning. SwedeTime kan anpassas efter de unika behov som finns. Skala bort och förenkla, det som inte behövs ska heller inte synas.

Anpassat och skalbart

Inget företag är det andra likt, därför är det viktigt att ett bra system för schemaläggning kan anpassas efter kundens specifika situation. Vår filosofi är att det du inte använder dig av ska du inte heller behöva se. Ett nytt system ska vara enkelt och intuitivt för att tröskeln vid införande ska bli så låg som möjligt. Därefter kan funktioner läggas till allt eftersom behoven i organisationen växer.

De användarroller som finns i SwedeTime kan anpassas efter önskemål. Någon vill att medarbetarna ska ha full tillgång till alla kollegors scheman, medan andra vill begränsa det till att de bara ska se de pass de själva är inbokade på. En del företag jobbar med en extern partner som lägger beställningar direkt i SwedeTime och hos andra registreras schemat av en administratör. Kontakta oss för en kostnadsfri demo så får vi veta mer om era specifika behov och ge er en inblick i tänkbara lösningar.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo