5 skäl till effektiv bemanning

Ett bemanningssystem med effektiv schemaläggning kan minska administrationen och hanteringen av schemat avsevärt. Bemanningsföretagen har insett fördelarna. Här ger vi dig fem skäl till att välja SwedeTime.

1. Komplett lösning

SwedeTime erbjuder en komplett lösning från planering av pass, bokning av personal, tidrapportering och attestering till löne- och fakturaunderlag. Vill man inte använda allt kan SwedeTime vara ett komplement till befintliga system i företaget. Vi är bra på integration.

2. Anpassat och skalbart

Vår filosofi är att du inte ska behöva se det du inte använder och självklart inte betala för det heller. Systemet är i grunden ett och samma med stora möjligheter till anpassning för de unika behoven hos varje kund.

Vår rekommendation är att börja smått med de akuta behoven och därefter växla upp till mer omfattande funktionalitet allt eftersom behoven ändras eller ditt företag växer. Vi hjälper dig att trimma systemet så att det blir bäst för din verksamhet.

3. Rätt kompetens på rätt plats

SwedeTime har flera verktyg för att säkerställa att det är rätt personer som bokas upp på passen. Första kriteriet är att medarbetarna bara är behöriga på vissa uppdrag. Därefter kan man välja att titta på kompetenskrav, tillgänglighet, prioritet eller bokning efter hur många poäng en medarbetare har. Poängsystemet är individuellt för varje system och vilka parametrar som ska ge poäng bestäms av kunden.

4. Molntjänst, tillgänglig för alla

Ingen installation behövs, varken för administratörer eller personal. Tjänsten är tillgänglig för alla dygnet runt och från vilken dator, mobil och surfplatta som helst. En schemaändring syns direkt, vilket gör att risken för missförstånd och missuppfattningar minskas.

5. Priset

Vid val av system för bemanning och schemaläggning är det viktigt att undersöka vad man får för pengarna. Vi strävar alltid efter en långsiktig relation med våra kunder och lägger mycket tid och kraft på uppstartsfasen. Din effektivisering och framgång är vår framgång. Se vilket paket som passar din verksamhet i vår prismatris.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo