Uppdatering September 2017

20 sep 2017

Ny symbol på översikten som visar att den inloggade användaren är incheckad på något pass just nu. När användaren checkar ut släcks symbolen.

 

E-postadresser för bokningsbekräftelser för en viss enhet kan nu administreras i Go. System som har automatiska bokningsbekräftelser inställt som standard, kan nu alltså själva styra vilka adresser som ska få ett mail då det sker en inbokning.

 

Kopiering av ett enskilt pass är nu förbättrat. En knapp ”Spara som kopia” är tillagd. Ett nytt pass med samma information skapas.

 

Tillgänglighetsfunktionen är förbättrad med ett upprepande tillgänglighetsschema. En person som till exempel kan jobba måndag till fredag 9-17, kan nu lägga upp detta för en bestämd tid framöver.

 

Stämpelklockan och tidrapporteringen har förbättrats med rödmarkering av pass med tidsavvikelser från ordinarie passtid. För incheckning och utcheckning är det möjligt att som kund till SwedeTime avgöra hur mycket för sent en medarbetare får komma innan passet blir rött.

Rapporterna är förbättrade med möjligheten att söka fram poster med specifik bokningstyp. Genom att till exempel utesluta reserver och frånvarande kan en rapport med enbart alla inbokade personer presenteras.

Hantera många användare är infört. Det är nu enkelt att lägga till ett nytt uppdrag till många medarbetare samtidigt. Markera de användare som ska kopplas till enheten och välj ”Hantera många” och lägg till enheten för alla de markerade användarna.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo