Uppdatering Mars 2018

6 mar 2018

Meddelandelogg inne på passdetaljer och användardetaljer – På varje bokning och användare finns ett block med en logg där det går att se vilka händelser som skett på det man är inne på. Nu går det även att se vilka meddelanden som skickats och tagits emot angående aktuellt pass/användare.

Förbättrad meddelandelogg – Sidan meddelanden filtrerar numera loggen på de enheter som den inloggade har behörighet till. Det gör att det går att visa upp meddelandeloggen för kunder utan att de ser andra kunders meddelanden.


Bemanningsgraf – En visuell översikt kan nu tas fram så att det går att jämföra inbokat, ej inbokad med den tilgänglighet som finns inlagd.


Filtreringsinställningar och välj alla flyttat – Dessa val har nu fått en mer logisk placering närmare valet av användare så att de ska vara lättare att hitta och smidigare att jobba med


Förbättrat notifieringssystem – Notifieringssystemet har utvecklats med bl.a. möjligheten att
– Styra notifieringar så att de bara skickas om specifika värden ändras.
– Att det går att skicka med namnet på den som först skapat passet.

Konfigurering krävs.


Förbättrad hantering av tillgänglighet – Det är nu möjligt att ta bort många tillgängligheter i ett svep.Vidareutvecklad hantering av incheckning och utchekning – Funktionaliteten för in- och utcheckning har förbättrats med bl.a.

– Incheckning kan nu ske via länk. Detta möjliggör t.ex. att en incheckningslänk kan skickas med ett påminnelse-SMS.
– Larm kan nu skickas om ett pass inte checkas in. Detta kan t.ex. vara extra användbart när speciella sysslor måste utföras en viss tid och ett larm bör gå om ingen börjat jobba med aktiviteten.

Konfigurering krävs.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo