Uppdatering Maj 2018

23 maj 2018

Tvåfaktorsinloggning med SMS är nu möjlig. För de som vill ha en säkrare inloggning än bara användarnamn och lösenord kan SMS med verifieringskod användas. När användaren loggat in skickas ett SMS till det mobilnummer som är registrerat på användaren innan den kan komma åt någon funktionalitet i systemet.


Förbättringar på rapporterna är gjorda, men vi har också jobbat mycket med förbättringen av tillgängligheten. För de kunder som lägger tillgängligheter över långa perioder har det visuella stödet blivit bättre.


Den nya datumväljaren har förbättrats ytterligare med snabbval och förenklad inskrivning av tid.


Det är nu möjligt att ställa in systemet att automatiskt skicka notifieringar till inbokade personer om en viss bokningsinformation ändras.


Direktbokningsknappen (pluset) har nu flyttats närmare namnet på den bokningsbara för bättre användarupplevelse.


Neutrala tillgängligheter kan läggas som information utanför personens frånvaro och tillgänglig tid, medan negativ frånvaro som läggs ovanpå en tillgänglighet delar upp personens tillgänglighet.


En persons tillgänglighet kan nu registreras med en faktor. Det betyder att en person som bara är tillgänglig 80% nu syns tydligare i bemanningsgraf och i beräkningar hur mycket resurstid som faktiskt finns tillgängligt.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo