Uppdatering Januari 2020

22 jan 2020

Skicka E-post med flera bilagor

Nu är det möjligt att skicka e-post med upp till 5 bilagor.

#10851 – Ingen konfigurering krävs


Förbättring av meddelandeloggen på passdetalj 

Meddelandeloggen på passdetalj har fått en ny struktur där det är lättare att skilja på fråga och svar. Alla svar och loggändringar markeras med gul bakgrund och den synliga texten på utskick är begränsad till 10 tecken. Hovrar man över texten så ser man hela meddelandet.

#10807 –  Ingen konfigurering krävs


Förbättring av meddelandeloggen i Meddelanden

Meddelandeloggen i Meddelanden visar nu både avsändarnamn och (användarnamn) på avsändaren. På så sätt är det möjligt att spåra från vilket användarkonto ett meddelande har skickats, även om avsändarnamnet är ändrat.

#10783 – Ingen konfigurering krävs


Hovring över pass i schemat

Nu finns även passinformationen synlig när man hovrar/lägger muspekaren över ett pass i schemat. Det innebär att en hovring visar enhetsnamn, passrubrik, passinformation, dag & tid samt antal platser på passet.

#10811 – Konfigurering krävs


Menysymbolen alltid synlig

Menysymbolen finns nu alltid synlig längst upp till vänster, vilket innebär snabb tillgång till menyn vart man än befinner sig.

#10837 – Ingen konfigurering krävs


SMS-förfrågan till reservbokade användare

De som använder sig av funktionen Reservbokning har nu möjlighet att skicka SMS-förfrågningar till användare som står på reservlistan till ett pass.

#10242 – Ingen konfigurering krävs


Filtrering på ägare av pass

För de som använder funktionen Ägare av pass är det nu möjligt att i passlistan, schemat och rapporter även filtrera fram pass med en viss ägare. Detta görs i filtreringsblocket Pass.

   

#9846 – Ingen konfigurering krävs

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo