Uppdatering Augusti 2018

29 aug 2018

Den filtrering som är gjord är nu synlig med rubrik. Det betyder t.ex. att om man filtrerat på en viss enhet så kommer rubriken ”enheter” att synas. För att gå tillbaka till att titta på alla enheter kan filtreringen tas bort genom att klicka på vita krysset.

9901 – Ingen konfigurering krävs.


Aktivitetshanteringen är förbättrad med datumhantering och position. Aktiviteterna återfinns nu under passdata. För ökad läsbarhet av klockslag är aktivitetens fyllnadsfärg borttagen från översta raden på passet.

9922, 9923, 9869 – Ingen konfigurering krävs. Endast synligt för system som har aktiviteter på pass.


Importfunktionen har nu kompletterats med import av tillgängligheter och frånvaro. Importen sker precis som för användare, enheter och bokningar i csv-format.

9833 – Konfigurering krävs.


Det är nu möjligt att lägga in pass direkt på en användare. Vid dubbelklick i raden för användaren skapar ett pass med rätt datum och rätt användare. Vill man inte att användaren ska bokas in kan man klicka ur namnet på användaren innan man trycker på spara.

9893 – Ingen konfigurering krävs.


Att växla mellan sorteringen på användare och enheter är flyttad till vänster över kolumnen den påverkar, för ökad förståelse.

9926 – Ingen konfigurering krävs


Bemanningsgrafen har nu kompletterats med summering på antalet användare utöver antalet timmar.

9856 – Ingen konfigurering krävs.


Glömt lösenord fungerar nu även med mobilnummer. Användaren anger det nummer som är registrerad i systemet och får ett SMS till sin mobil med en länk för att återställa sitt lösenord.

9989 – Ingen konfigurering krävs.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo