Uppdatering Maj 2017

29 maj 2017

SwedeTime Go har nu kompletterats med en elektronisk stämpelklocka. Medarbetare kan nu checka in och checka ut från sina mobiltelefoner när arbetspasset börjar respektive slutar. Funktionen är framtagen tillsammans med en av våra kunder, som direkt kommer att börja använda den för sin bemanningspool på 300 konsulter. 

I samarbete med en av våra kunder har vi nu tagit fram en stämpelklocka för incheckning och utcheckning på pass. Funktionen har tagits fram utifrån ett specifikt behov hos kunden för att ha koll på vilka personer som har påbörjat sitt arbetspass och vilka som ännu inte finns i huset.

Bemanningsföretagets kunder har ett behov av att se vilka konsulter som har påbörjat sitt pass och därmed finns i huset. En begränsning är satt till att bara godkänna incheckning från speciella IP-nummer. För denna kund gäller att konsulten måste finnas uppkopplad på det trådlösa gästnätverket för att kunna checka in.

Kunden kan direkt i sin mobil se vilka som är incheckade och vilka som inte är det. Stämpelklockan är kopplad till ett avancerat regelverk som kan ta fram rapporter på speciella avvikelser.

Till exempel kan automatiskt löneavdrag ske om konsulten blir mer än 5 minuter sen till sitt arbetspass.

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo