Lediga tjänster

IT-sälj & support till SwedeTime

 

Om tjänsten
I din roll som IT-sälj & support hos oss kommer du bland annat att ansvara för first line support och försäljning. Du kommer med tiden även ansvara för dina egna kunder. Du kommer hålla i egna visningar av bemanningssystemet SwedeTime Go. I din roll ingår testning av nya versioner, marknadsföring via nätverk och dokumentation. Du kommer även uppdatera hemsidan och marknadsföringsmaterial.

Om dig
Vi söker dig med minst gymnasiekompetens. Du har förståelse för IT och hanterar begrepp som HTML, databaser och IT-säkerhet. Du är självgående och ordningsam. Van vid kundmöten och prestigelös. Du har en öppen attityd och är en person som bidrar till arbetsglädje i det dagliga arbetet. Du förstår vikten av att vara en lagspelare.

För att passa för tjänsten bör du vara positiv och driven, ha intresse för IT och vara resultatinriktad. Meriterande om du har erfarenhet som systemförvaltare eller inom support. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten inom IT-sälj & support är ett konsultuppdrag på 6 månader med ambitionen att sedan övergå till en tillsvidareanställning hos SwedeTime. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Adecco:
Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se