Hur ser bemanningsplaneringen ut i sommar?

4 jun 2020

Bemanningsgrafen

Hur ser bemanningsplaneringen ut i sommar? För att svara på den frågan gäller det att ha koll på alla bokade och obokade arbetspass, personalens tillgänglighet och hur utfallet varit en tidigare period. Här visar vi hur du kan få kontroll på allt detta, så att du kan koppla av i sommar!

Bemanningsplanering kan upplevas svårt och tidskrävande då det är många faktorer och aspekter att ta hänsyn till. Förutom personalens önskemål så handlar det om lagar, regler, behörigheter, kompetenser med mera, och kanske svårast av allt, oförutsedda händelser. Men med bra verktyg till hands blir läget något annat. Med vår bemanningsgraf kan du enkelt se jämförelsedata och trender som underlättar för dina beslut, vilket i sin tur leder till bättre bemanningsplanering.

Bemanningsgrafen visar upp bokade och obokade pass i förhållande till tillgängliga medarbetare. Det ger en överblick över hur väl man lyckas planera i relation till hur medarbetarna finns tillgängliga. Klicka på filmklippet nedan för att se hur bemanningsgrafen i SwedeTime Go fungerar.

 

 

För mer information, kontakta:

Frida Lundberg
+46 730 73 88 85
frida.lundberg@swedetime.com

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo