Boka av och boka om 

15 apr 2020

boka om personal

Vi har en extremt hög sjukfrånvaro i landet just nu. Behovet av digitala schemasystem är stort. Därför har vi skapat ett kort filmklipp där du får se hur en sjukskrivning hanteras i vårt digitala schemasystem SwedeTime Go.

Det har väl inte undgått någon att det just nu råder en extra hög nivå av sjukfrånvaro och vab i landet. Enligt Previa Sjuk och Frisk beror den höga nivån främst på en ökad andel sjukskrivningar på grund av förkylningssymptom. Previa Sjuk och Frisk är Sveriges mest omfattande och dagsaktuella statistik- och analysverktyg för kort- och långtidsfrånvaro och du kan följa deras rapporter här.

Att hantera bemanningen i en normal februari och mars kan vara nog stressigt. Och i den pressade situationen vi har idag faller saker lätt mellan stolarna på en personalavdelning. På SwedeTime märker vi av detta då vi får in fler förfrågningar på ett digitalt schemasystem som klarar av att hantera flera pass samtidigt. Klicka på filmklippet nedan för att se hur en situation med en sjukskrivning kan hanteras i vårt system SwedeTime Go.

 

 

 

I filmklippet visar vi hur du enkelt ersätter en person som varit inbokad på flera pass men ringt in och sjukanmält sig för resten av veckan. När person A blivit ersatt av person B uppdateras schemat omgående. Alla som har tillgång till schemat kan direkt se att passen har flyttats från person A till person B.

Här hittar du de fyra vanligaste frågorna vi fått den senaste månaden gällande digitala schemasystem.

 

För mer information, kontakta:

Frida Lundberg
+46 730 73 88 85
frida.lundberg@swedetime.com

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo