Release Notes

Senaste uppdateringarna i SwedeTime

Uppdatering December

Decemberreleasen är något mindre än vanliga releaser och innehåller bara ett fåtal nya funktioner. Dataexporten via rapportmotorn är nu ännu bättre samt årtal för långa pass och tillgängligheter är tillagt.
6 Dec 2018

Uppdatering November

I denna uppdatering fokuserar vi på rapporterna. Det går nu att se vilka enheter användaren är kopplad till och vilka roller denne har. Det är också möjligt att göra sortering på flera kolumner samt att stöd för Numbers på Mac är infört.
22 Nov 2018

Uppdatering Oktober

Den mest intressanta funktionen som släpps i oktober är möjligheten att registrera tillgänglighet via en kalender. Övriga förbättringar rör mestadels import och prestanda. 
17 okt 2018

Uppdatering Augusti

I denna release har vi fokuserat på förbättrad användarupplevelse, framför allt på kalendern. Moment som görs ofta ska gå enkelt och upplevas smidigt.
29 aug 2018

Uppdatering Maj

Tvåfaktorsinloggning med SMS är nu möjlig. För de som vill ha en säkrare inloggning än bara användarnamn och lösenord kan SMS med verifieringskod användas. Förbättringar har även gjorts på hanteringen av tillgänglighet och i rapportmodulen.
23 maj 2018

Uppdatering April

Med release 6.1.6 kompletteras rapportmodulen med möjligheten att skapa rapporter på tillgänglighet. Vi förbättrar även datumväljaren, som blir mer kompakt och lättare att läsa.
18 apr 2018

Uppdatering Mars

Version 6.1.5 är en release av utvecklingen som skett under januari och februari. Den största nyheten är en visuell bemanningsgraf som summerar inbokat/ledigt/tillgängligt för att snabbt få en överblick.
6 mar 2018

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo