Release Notes

Senaste uppdateringarna i SwedeTime

Uppdatering September 2020

Septemberreleasen levererar nya och förbättrade funktioner med fokus på effektivitet. Hantera många, användarfiltrering och kopiering av pass är några av de funktioner som uppdaterats.

Läs mer

22 sep 2020

Uppdatering Augusti 2020

Denna release fokuserar på loggning och schemahantering. Bland annat har meddelandeloggen fått en ny struktur och schemavyn fler grupperingsalternativ.

Läs mer

19 aug 2020

Uppdatering Juni 2020

Månadens release innehåller en ny struktur för enhetsfiltrering samt förbättrad hantering av bokningsbekräftelser och SMS-påminnelser.

Läs mer

9 jun 2020

Uppdatering Maj 2020

Logga_in_via_Google
Majreleasen bjuder på uppdateringar och nya funktioner som förenklar och förtydligar. Bland annat är det numera möjligt att logga in i SwedeTime via sitt Google-konto.

Läs mer

19 maj 2020

Uppdatering April 2020

I denna release ligger stort fokus på användarupplevelsen. Nu är det bland annat möjligt att se inbokade användare direkt i schemats enhetsvy. Vid användning av stämpelklocka visar schemat numera även upp vilka som är incheckade.

Läs mer

21 apr 2020

Uppdatering Mars 2020

Denna release innehåller en rad nya funktioner blandat med ytterligare förbättringar av filtreringen och schemavyn. Det går nu att hantera många pass samtidigt direkt i schemat.

Läs mer

17 mar 2020

Uppdatering Februari 2020

Februarireleasen är något mindre men ack så välkommen! Releasen innehåller bland annat ett nytt grupperingsalternativ i schemavyn, profilhistorik för egenskaper, och den kanske mest efterlängtade nyheten - möjlighet att kunna spara enhetsfiltreringar i rapporter.

Läs mer

19 feb 2020

Ta nästa steg

Har du några frågor, eller vill du boka en demo?

Kontakta oss Boka demo