SMS-utskick spar tid

  • Nå alla direkt, sluta jaga
  • Automatisk inbokning vid JA-svar
  • Schemalägg SMS-utskicken

Skicka ut en SMS-förfrågan, och få en automatisk inbokning av den förste som svarat JA.

SMS är generellt en kanal som prioriteras av användarna. Att nå fram i informationsbruset är svårt. Satsa på en prioriterad kanal, det är värt kostnaden. I bokningsloggen syns alla svar på ett utskick. Systemet tar även hänsyn till om medarbetaren inte följer instruktionen svara J eller N, utan svarar med ett längre svarsmeddelande. Hela meddelandet visas upp i bokningsloggen för det aktuella passet. 

Läs mer om alla våra tjänster och produkter eller kom igång direkt genom att själv öppna ett konto hos oss. Med ett konto får du den dokumentation du behöver och kan börja göra test-SMS direkt. Vi bistår med svar på de frågor som kan uppkomma. 
 

Kom igång direkt

 

Massutskick, påminnelse-SMS eller bekräftelser. Oavsett behov - gör dina första utskick i nästa vecka. 

Med SwedeTime baspaket smsplatsen, får du mer än ett startpaket. Det blir möjligt att göra massutskick, skicka påminnelse-SMS och bekräftelser. Du kan filtrera vilka som ska få utskicken beroende på kompetens, tillhörighet eller befogenheter. Skicka meddelanden direkt eller schemalägg dem till senare tidpunkt. Om du kombinerar SMS-funktionaliten med SwedeTimes bemanningssystem kan du göra enkla och effektiva enkätundersökningar och fånga intresseanmälningar. 
 

SwedeTime ställer SMS-leverantörerna mot varandra, så slipper du.

SwedeTime tillhandahåller SMS-tjänster för företag. Eftersom leveranskvalitet och snabb respons är nyckeln till en fungerande SMS-tjänst använder SwedeTime bara stora, pålitliga SMS-leverantörer. Om någon leverantör inte kan leverera skickas meddelandena om med en annan leverantör. 

Antingen används SwedeTimes kommunikationslösning som en fristående tjänst eller så integreras den till SwedeTime Bemanningssystem eller egna befintliga system. Historik och leveransstatus visas för alla utskick. All loggning ligger på en central server och presenteras direkt i gränssnittet, vilket gör den alltid tillgänglig. 
 

Stöd för olika tekniker för SMS-utskick. Vi rekommenderar webbservice.

Det finns olika sätt att göra SMS-utskick. Webbservice är ett standardiserat sätt där olika system ”pratar” med varandra. De flesta av våra kunder väljer detta. En annan metod är http-get. För att skapa SMS räcker det att skriva informationen direkt i adressfältet (URL). Då sker en direktkommunikation med SwedTimes servrar, precis som via webbservice. 

Mail2SMS är det tredje och enklaste sättet. Det rekommenderar vi om du snabbt vill komma igång. Skriv ett vanligt E-postmeddelande och ange mottagarens mobilnummer som mottagaradress, till exempel 0722470074@smsplatsen.se. En liten fördröjning kan ske eftersom tjänsten går via E-post. 
 

Läs teknisk dokumentation